dinsdag 16 februari 2010

Ingeborg, gemaakt door designlid Anja Curvers

Als ik deze lay-out van Anja zie heb ik helemaal zin om de babyfoto's van de kids opnieuw te gaan verwerken.

Dit is haar werkbeschrijving:
De basis is een 30x 30 vel wit cardstock met zwarte fineliner een randje getekend.

Uit het vel jenni bowlin baby of mine boy bookprint een cirkel gesneden uit een oudere lijn van Jenni bowlin eveneens een scalloped cirkel gesneden en deze onder de blauwe cirkel geplakt.
Een stuk uit het jenni bowlin baby of mine kitty's floral gesneden en de hoeken met een ronde hoekpons bewerkt.

De foto is gemat op een restje 7-gypsies papier wat ik eerst voorzien heb van een scalloped randje met behulp van de fiskars borderpons. Van ditzelfde papier een aantal strookjes geknipt en voorzien van een randje met de borderpons en rechtsboven, linksonder en linksboven opgeplakt.

Het kleinere fotootje is op hetzelfde papier geplakt gemaakt met een nestabilitie van spellbinder. Uit het jenni bowlin baby of mine bubblegum feedsack wat bloemen geknipt en deze met foamtape opgeplakt.

Uit het jenni bowlin baby of mine boy bookprint nog een tweetal cirkels gstanst met de nestabilitie. Uit het 7-gypsies papier ook een rondje gestanst maar dan het restant gebruikt.Een tweetal vlinders uit een oudere serie jenni bowlin apier geknipt en opgeplakt. Een ticket van jenni bowlin met een stiksteekje vastgeborduurd. Rondom de cirkel met rood borduurgaren gewerkt. De titel cutiepie is van chipboard en de xoxo is een spiegelembellishment. De journaling is met de computer op wit cardstock geprint en daarna in strookjes geknipt. De strookje zijn vastgezet met een stukje borduurgaren.

Alle randen zijn afgetekend met een zwarte fineliner.

4 opmerkingen:

Gwendolyn zei

Wow, echt verschrikkelijk schattig. Ik heb ook nog wat foto's van het babytje van mijn vriendin. Krijg helemaal zin om die te gaan scrappen!

Marlieke zei

Oh wat een prachtige layout! Echt heel erg mooi!

Romy zei

Wat een lief baby'tje en prachtig gescrapt!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een "cutie pie" lay-out!!!!