vrijdag 1 oktober 2010

You're our star, gemaakt met Bo Bunny - Olivia

Ook ik heb een lay-out gemaakt met het Bo Bunny - Olivia papier, maar zoals altijd gebruik ik veel liever de achterkanten van het dessinpapier dan de voorkant. Waarom? Ik denk omdat de dessins op de achterkant van het vel vaak wat rustiger en grafischer zijn. Deze lay-out zijn 2 lay-outs die samen één 'spread' vormen (zoals dat dan zo mooi heet in scrapbookland). Als je op de afbeelding klikt zie je hem in groot formaat en kun je de journaling lezen.
Werkwijze:
De ondergrond zijn 2 witte cardstockvellen. Ik heb 2 vellen Bo Bunny - Olivia Moonlight op maat 26 bij 30 cm. gesneden en deze op het midden van het cardstock geplakt. Van het vel Olivia - Ambrosia (ook de achterkant) heb ik 2 repen gesneden die ik aan één zijde heb bewerkt met een ronde hoekpons. Ook heb ik dit papier gebruikt om de (voor mij) meest belangrijke foto te matten.
Alle foto's zijn gemat op October afternoon - Fly a kite - Lemonade (natuurlijk weer de achterkant haha). Rechts heb ik nog een strook van dit papier verwerkt, waarvan ik de 2 onderste hoeken bewerkt heb met de ronde hoekpons.
De sterren zijn ook uit dit papier gesneden. De ronde achterkanten en de grote ster links (de achtergrond) zijn weer uit restjes Bo Bunny papier gesneden.

De boom rechtsonder heb ik daar geplaatst om te laten zien hoe hoog Luc geklommen is...tot boven de bomen! Het is een Iron-on van Prima Marketing.

De letters zijn uit een rest van October Afternoon uitgesneden. Ik bewaar altijd oude Monogramletters van BasicGrey en deze gebruik ik als mal. Nadat ze zijn uitgeknipt zijn ze beinkt en door de sterren embossingmal  gedraaid.

De letters linksboven zijn Thickers van American Crafts.


5 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Prachtige spread Marianne en ik gebruik ook heel vaak de achterkanten van de dubbelzijdige vellen omdat ze een stuk rustiger zijn.

Lean zei

hee gaaf een spread die zie je niet zoveel meer..mooi gemaakt weer Marianne.
groetjes,Lean,

Jolanda zei

heel gaaf Marianne,wat een stoere zoon heb je zeg,jij stond m beneden zeker wel te knijpen...je kind zo hoog zien...poeh!!!Je L/O is super en wat slim van de letters!!!Heeeel mooi!!!

Romy zei

Wat een gave strakke vormgeving! Zo komen de foto's helemaal tot hun recht. En die letters zien er ook prachtig uit.

Marlieke zei

Wat gaaaaaaaaf!! Die foto's heb ik meen ik al een sooit gezien in een eerder blogbericht dat je geschreven had, maar toen waren ze nog niet verwerkt. Leuk dat je weer eens een spread hebt gemaakt. Ik doe dat eigenlijk ook heel graag. Die letters met de Star-embossingmal door de CB vind ik geniaal!