maandag 27 december 2010

Wedstrijd gastdesigner 2011

Denken jullie nog aan onze wedstrijd...wie worden de nieuwe gastdesigners van 2011?
De sluitingstermijn is 30 december as.

Hier is nog een keertje alle informatie mbt. de wedstrijd.

Wij zijn weer op zoek naar gastdesigners voor 2011.


We zoeken weer 5 gastdesigners welke in de maand februari, april juni, september of november een designpakket toegestuurd krijgen waarmee zijn enkele lay-outs en projecten maakt. Dit kan een kaart zijn of een geheel ander project. Je ontvangt dus één designpakket in de vooraf vastgestelde maand.

Wil je graag gastdesigner worden? Maak dan 2 lay-outs en een ander project in jou stijl en maak hier duidelijke foto's van. Maak ook een (beknopte) werkbeschrijving en mail deze naar ons door. Vermeld duidelijk je naam en e-mail adres. Je ingezonden lay-outs en werkstuk mogen niet eerder gepubliceerd zijn op internet of andere media.

Het e-mail adres kun je hier vinden. Wij beoordelen zowel op de ingezonden werkstukken als op de kwaliteit van de foto's en de werkbeschrijving.

Ook als je dit jaar gastdesigner bent geweest kun je weer gewoon meedoen!

De lay-outs en projecten van de gastdesigners worden geplaatst op onze blog en in onze webwinkel, onder het kopje van de papierlijn waar de gastdesigner mee gewerkt heeft.
Je kunt je 2 lay-outs en project naar MadeByMaly doormailen tot en met 30 december as. 4 Januari 2011 maken we bekend wie de nieuwe gastdesigners van 2011 worden. Wij hebben er weer heel veel zin in, we hopen jullie ook!
 

2 opmerkingen:

Romy zei

Dat klinkt supergaaf zeg! Heel veel succes allemaal:)...en jullie ook, met het kiezen tussen zoveel prachtige creaties:)

Jolanda zei

Baal er enorm van maar ik ga het echt niet halen...zoooo jammer,had graag een kansje gewaagd...
Succes voor degene die wel de tijd hebben!!!
Fijne dag !