maandag 12 september 2011

You're a star

He he, eindelijk weer eens een kaartje gemaakt. Ik ben momenteel met zoveel dingen bezig en er komt werkelijk niets af (zou ik iets verkeerd aanpakken? Haha). Ik heb gewoon te veel ideeën en te weinig tijd. Maar...komt allemaal goed hoor, no problemo.

Deze kaart heb ik gemaakt voor een goede vriend. Hij heeft gisteren de Alp d'Huez gereden, jawel, met de racefiets. Dat vind ik superknap, vandaar dit kaartje voor deze bikkel.

Werkwijze:
Neem een stuk wit cardstock van 26x13 cm. en vouw dit dubbel. Emboss één kant met de cuttlebug-embossingmal 'seeing dots'. (je kunt niet de hele kaart embossen maar dit is niet erg, daar zie je zo meteen niets meer van). Emboss daarna een stukje kraft cardstock met de embossingmal 'stars'.
Plak een strook onder het cirkelpatroon op de kaart. Knip uit het overige stuk 4 sterren uit en bewerk deze licht met zwarte inkt. Bewerk ook de sterrenrand onderaan de kaart met zwarte inkt. Stempel met een ronde stempel en zwarte inkt op zwart cardstock. Stempel daarna met alfabetstempels de tekst 'you're a'. Knip de cirkel uit en bewerk de randen met zwarte inkt. Plak de ster naast de letter 'a'. Plak tape (of een strookje dessinpapier over de overgangsrand op de kaart. Plak de cirkel daar bovenop. Plak de overige sterren op.

5 opmerkingen:

Lean zei

gaaf kaartje leuke kleuren combi ook en wat betreft tijd enzo haahah je bent niet de enige hoor kop vol maar ja er zit maar 24uur in een dag STOM HE!

Romy zei

Wauw, dat is nog eens een prestatie! Mijn vader fietst elke dag twee uur heen en weer naar zijn werk en gaat ook in Oostenrijk graag de berg op, maar zoiets zou hem nog niet lukken denk ik;) Dat verdient wel een kaartje! En jouw kaart is superleuk geworden!

Marlieke zei

Poeh de Alpe'dHuez op is inderdaad een klasse-prestatie en verdient terecht een kaartje. Gaaf kaartje heb je gemaakt, erg leuk!

Brenda zei

Zo hé, da's een enorme prestatie en is zeker een kaartje waard! Je kaartje vind ik dan ook erg mooi geworden!!

Anja (scrappie) zei

Mooi kaartje weer Marianne en knap hoor inderdaad een bikkel.