woensdag 28 juli 2010

MadeByMaly staat in de Flow

Een poosje geleden heb ik Flow magazine gemaild omdat ze artikelen schreven over allerlei hobby's behalve over scrappen. En dat is nu juist een super ontspannende, uitdagende, creatieve, therapeutische hobby nietwaar? (doorstrepen wat niet van toepassing is) Caroline (van Flow) heeft een interview met mij en Revlie afgenomen en vandaag is het dan zover...het artikel staat in de flow. Je kunt het artikel lezen door op de afbeeldingen te klikken . Op sommige computers vergroot hij niet genoeg en moet je nog een keer op de vergroting klikken. Ik wens jullie veel leesplezier.

22 opmerkingen:

Lean zei

wauwwww dit is gaaf zeg heb je mooi omschreven ook gefeliciteerd met je publicatie in flow helemaal geweldig en het is zeker een top hobby.
groetjes,lean.

Marlieke zei

Joh!!! Dit is leuk zeg! Echt heeeeeel erg gaaf! Ik zou dit artikel ehm.....scrappen als ik jou was! ;-)

Belinda zei

Oh, wat ontzettend leuk zeg !
Misschien moet ik die Flow maar ff gaan kopen...eh... :-)

M@rjan zei

Heel erg leuk interview met mooie foto's erbij. Goed idee van jou om te mailen, want scrappen is zeker een geweldige hobby!!

Groetjes, Marjan

Angélique zei

Helemaal top! Leuk stukje!

juanita zei

Leuk joh wat jullie hebben geschreven.Had al gehoord dat er iets van scrappen in de flow zou staan,kon het alleen niet vinden.Van Harte Gefeliciteerd beiden.Groetjes Juanita

Jolanda zei

Heel Gaaf Marianne,en wat een goed idee!!Fijn dat er wat meer aandacht aan gegeven word,veel vriendinnen van me lezen de flo en zien scrappen als tuttig....nu heb jij het tegendeel bewezen!
Heel GOED gedaan!!

Rianne zei

Super wat leuk zeg!!

Anneke zei

Ik kreeg vandaag de Flow binnen en m'n oog viel meteen op dat stuk over m'n grootste hobby "scrappen", echt heel leuk!Ik zag de foto's erbij en herkende jouw kinderen op één van de LO's!Super goed van je Marianne,Proficiat hoor!
Groetjes, Anneke

Cj's leuke scrapdingen zei

jeee wat leuk zeg! en wat fijn dat je ons mee laat lezen :) je mag er trots op zijn..een eigen verhaal in een blad.. whoepie..artikel wel scrappen natuurlijk he..groetjes cissy

Wendy Schoonhoven zei

Het is me nog niet gelukt het blad te vinden en kopen in de winkels vandaag dus ben superblij dat je vast dit artikel openbaar hebt gemaakt zodat wij het vast konden lezen, bedankt. Het is een enorm leuk stukje en goed verwoord allemaal. Er zullen vast een hoop scrappers bij gaan komen nu....Groetjes, Wendy.

Jolanda zei

Schreef ik nou FLO???ik bedoel natuurlijk FLOW!!
hahahaha...

Ria zei

Super zeg, dat jullie er in staan, wist alwel dat er een scrapartikel in zou komen.
dat wordt zaterdag naar de winkel om er een te kopen !!!


groetjes Ria S.

Romy zei

Wauw, wat gaaf zeg! Een heel erg leuk artikel en perfect om nog wat meer scrapliefhebbers te krijgen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd:) Gefeliciteerd met je publicatie!

* Daniëlle * zei

Oh, wat gaaf zeg! En wat een mooi verhaal, klopt helemaal. Nu komen er vast nog meer scrappers bij. :-) Hoe stoer van jou om zelf contact op te nemen met dat tijdschrift. Geweldig!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik ben enorm trots op jou:)!!! Het fijne van de Flow is dat nu ook mensen die nog onbekend zijn met het scrappen kennis kunnen maken met deze geweldige hobby! Er staat heel goed uitgelegd wat deze hobby inhoudt! Scrappen is a way of life!

angelina zei

Hartstikke leuk zeg, staat er ook nog een beetje reclame voor je in?

groetjes angelina

yvon/stampidoe zei

Wow Marianne, wat super meid GEFELICITEERD om onze hobby samen met Revlie zo mooi onder de aandacht te brengen helemaal toppie

groetjes yvon

Caroline zei

Wat leuk, gefeliciteerd met jullie publicatie, wat ontzettend leuk geschreven en prachtige scrapsels van jullie erbij, echt een artikel waar je supertrots op kan zijn !

Dora zei

Wat een enorm leuk verhaal, en ja dit is het ook wel! Erg leuk!

Anoniem zei

gefeliciteerd met je publicatie !! een heel leuk artikel !!
grtjs bea

Anja (scrappie) zei

Wat ontzettend gaaf Marianne had al gelezen in de vorige flow dat er een artikel aan het scrappen gewijd zou worden maar niet verwacht dat jij dat zou zijn. Gefeliciteerd met je publicatie, toppie hoor.