woensdag 25 juni 2008

Even een update...

De afgelopen dagen heb ik het o zo druk gehad...er zijn wat probleempjes met de uitbouw die opgelost moeten worden. De metselaars hebben bar slecht werk geleverd bij de buren, de achterburen en ook bij ons. Er is nu een andere metselaar al 2 dagen bezig het broddelwerk te herstellen, deze man is gelukkig wel heel capabel maar de muur van de buren is gewoon niet meer te herstellen.

Dit is de muur van de buren, hij is werkelijk verschrikkelijk gemetseld (in het echt is het nog veel erger want ze verspringen ook nog in diepte.) Hoe moet dit toch nog goed komen. We vinden het zo erg...hier is het laatste woord nog niet over gezegd.
Ook aan onze kant is het niet ok, de onderlaag begint goed (de witte stenen bij de deur) maar gaat al snel een rij hoger, daar verspringen de stenen ook niet meer en aan het eind zitten ze nog een rij hoger....dit wordt binnenkort helemaal uitgekapt en opnieuw ingemetseld.
De aannemer was 'even' vergeten dat er ook nog boven de kozijnen gemetseld moest worden. Hij had het te druk zei hij....ja doei, dat heb ik ook wel eens en da's geen excuus. Gisteren en vandaag heeft een wel hele capabele metselaar alles wat boven de kozijn uitstak afgebroken en dit gelukkig wel heel netjes gemetseld. Binnen heeft een vriend van ons al een muurtje gemetseld. Luc, mijn zoontje was stenensjouwer en dat nam hij heel serieus.

Ook zijn er heel veel nieuwe artikelen binnen gekomen, ik ben al 2 dagen bezig deze online te zetten en ze staan er nog niet allemaal op. Deze week komt nog een grote doos vol met artemio bloemen en clear stempels. Maar nieuw is onder andere het o zo mooie 'passport' papier en embellishments van Making Memories. Natuurlijk zijn deze voor veel meer onderwerpen te gebruiken dan alleen vakantie, wat dacht je van 'de reis van je verkering tot je trouwdag' of de weg die je aflegt als persoon, hoe was je een paar jaar geleden en wat ben je nu, wat vind je nu belangrijk?

Of een lay-out van je kinderen...hoe gaan ze opgroeien, wat zijn je verwachtigen/dromen/hoop.
Maar natuurlijk kun je ook een neutrale lay-out maken....het is een zeer veelzijdige lijn.Maar er zijn nog veel en veel meer artikelen binnen gekomen, werkelijk te veel om hier op te noemen. Je kunt, voor een totaaloverzicht, het beste even kijken op de beginpagina van de webwinkel www.madebymaly.nl . Scroll met je muis naar beneden en je ziet alle nieuwe artikelen netjes overzichtelijk op een rij. We proberen bij elke artikelgroep een voorbeeld/idee te plaatsen en alle lay-outs/projecten kun je bekijken op de blog door op de woorden links te klikken. Zoek je ideetjes met het prachtige prima marketing papier? Klik dan op 'prima marketing'. Wil je weten wat je kunt doen met puffy paint? Klik dan op 'puffy paint' enz. enz.

6 opmerkingen:

yvon/stampidoe zei

jeetje echt broddelwerk Dylan doet het nog beter hier zou ik dus ook niet mee akkoord gaan en helaas is dit voor jullie buren ook gene fraai uitzicht ben benieuwd hoe dit verder af gata lopen suc6 en sterkte in ieder geval

Monique zei

Meid wat een doffe ellende. En dat noemt zich een vakman. er lopen zoveel cowboys in de rondte die prutsen. Ik hoop dat je sprookje een mooi einde gaat krijgen. veel succes.

Anja (scrappie) zei

Tjemig Marianne wat een domper heel veel succes in ieder geval.

Anoniem zei

Ooo, jeetje zeg, wat een broddelwerk inderdaad! Hoe durven ze zoiets af te leveren! Hopelijk komt het allemaal tot een goed eind.

Groetjes,
Mireille

vera zei

Goh, wat een toestand maak je weer mee.....wordt je niet vrolijker van ..niet!! Hopelijk komt alles toch nog goed....we duimen voor je.Succes verder

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Help, ik heb een klusbedrijf!