zondag 8 juni 2008

Trouwalbum pagina 11, 12 en 13

Dit is pagina 11 van het trouwalbum van mijn broer. Ik had er toch wel moeite mee om alles online te zetten, maar ik heb toestemming uit eerste hand :-) Als je op de afbeelding klikt zie je een grotere weergave. Dit is pagina 12. De vogeltjes zijn uitgesneden met de silhouette. De downloads daarvan komen van de blog van Veronica: http://www.rovanice.nl/ Helaas zijn deze foto's nooit zo mooi als in de echt. De kleuren zijn nu wat fletser. Maar ik denk dat iedere scrapper die lay-outs op internet plaatst dat wel herkent.

En dit is pagina 13. Het woord Love is uitgesneden uit het dessinpapier en achter de uitsnede die overbleef heb ik zwart papier geplakt. De L heb ik aangetipt met stickles en op de bloementjes (ook van Veronica's blog) zijn strasssteentjes geplakt. De ronde cirkel linksonder is een journaling office sheer van Maya Road (verkrijgbaar in de webwinkel, sorry, moet even reclame maken haha). De puntjes linksboven en rechtsonder zijn ook gemaakt met stickles.

1 opmerking:

Anja (scrappie) zei

O wow Marianne wat gaat dat toch een supergaaf album worden. Mijn favoriet is toch wel romance heel erg mooi met die sepia foto's en die vogeltjes.