zondag 2 januari 2011

Let it snow, gemaakt door Designlid Anja Curvers

Anja heeft in de kerstweek niet stilgezeten en weer een paar lay-outs voor jullie gemaakt, deze komen komende dagen online hier op de blog en je vindt ze ook op de papierpagina's in de webwinkel.
We hopen dat ook deze lay-outs jullie inspireren en dat we kunnen laten zien hoe je met onze nieuwe papierlijnen kunt werken.

Anja heeft het talent om papier los te zien van de naam van de papierlijn. Deze lijn wordt door Kaisercraft een strandlijn genoemd maar Anja laat zien dat je deze lijn ook heel goed bij sneeuwfoto's kunt gebruiken. Het gaat immers niet om de naam van het papier maar om de kleuren en dessins.

Dit is Anja's werkbeschrijving:
Als ondergrond heb ik een vel witte cardstock gepakt.


Een strook papier uit het kaiserkraft seaside seabreeze geknipt en hieronder een 6-tal mini journalingtags seaside verwerkt. De tekst heb ik er met de computer opgeprint. De tags voorzien van een lintje met een nietje. Heb de tags genummerd met een lettersticker.

Uit het seaside seabreeze papier donkerblauwe “sterren”geknipt en deze op de foto’s geplakt en van een corresponderend nummer voorzien.

De collage met foto’s is in picasa gemaakt en daarna op fotopapier uitgeprint.

Aan de onderzijde een dubbele strook van het kaiserkraft seabreeze papier verwerkt.

De tekst let it snow in swirlvorm met letterstickers gemaakt en ook met american crafts thickers.

Rondom met een zwarte fineliner een randje gedoodled.

4 opmerkingen:

Romy zei

Ik vind dat zo knap...zelf ben ik nooit zo goed in 'thinking outside the box'. Maar Anja is erin geslaagd een mega-mooie winterlayout te maken met deze zomerse papiertjes. Superleuk met die rij met tags!

Marlieke zei

Heel heel erg mooi! Grappig om te merken dat meer mensen Picasa aan het ontdekken zijn; ik heb vorige week ook heeeel veel collages in Picasa gemaakt en uitgeprint op fotopapier om vervolgens te gebruiken op een LO. Ik vind deze LO in ieder geval super!

Jolanda zei

super mooi zeg!!

Henriëtte zei

Heel mooi gedaan en wat een prachtige winter foto's.