woensdag 29 oktober 2008

Nieuw binnengekomen artikelen

Ik ben de hele dag in gevecht geweest met de computer. Hij laadt de nieuwe artikelen niet zo snel in als ik zou willen en dan drukte in ook nog regelmatig op de verkeerde knopjes...grrr. Maar goed...de artikelen staan er weer bijna allemaal in. Ik ben zo hard aan het werk omdat ik morgen een workshop-voorbeeld af wil maken en eindelijk eens wil scrappen. De nieuwe youth-lijn van Prima marketing is nu compleet en de dessins zijn zo mooi! Ik heb er de perfecte foto's voor, een buitencircusvoorstelling met vuur enzo *spannend haha* Veronica heeft al een aantal dessins mee naar huis genomen om er mooie lay-outs mee te maken en Mireille en Anja ontvangen ze zeer binnenkort, zodat ook zij met dit mooie papier aan de slag kunnen.

Er zijn weer een aantal leuke artikelen binnengekomen waaronder:4 sets stoffen linten van Making Memories uit de Paperie lijn. Mijn excuses voor de slechte afbeeldingen, het onderste lint (met de stipjes) is doorzichtig, het rickrack lint is van fluweel.Dit album heeft geen boekschroeven maar d-ringen waardoor je je lay-outs heel gemakkelijk uit en weer in je album kunt stoppen. Eigenlijk is het gewoon een ringband, met 3 ringen, speciaal voor de scrapper.
Op aanvraag kan ik ook de albums in het rood, blauw en bruin voor je bestellen.


Ook uit de paperie-serie van Making Memories: deze superfijne paperblok van ong. 15x15 cm.
De blauw/groene paperblok komt half november binnen.


Alle soorten strassbrads zijn weer volop voorradig, de felle kleuren, de lichte kleuren en de naturel strass brads.

De hele youth serie van Prima Marketing is binnen...je kunt ze hier bekijken en bestellen. Een leuke verrassing was dat 3 dessinvellen een geschulpte rand hebben!
Bij de 'kleine setjes bloemen' zijn de esprit aqua bloemen weer verkrijgbaar, net als setje 29 en deze bruine esprit bloemen.
Deze journalingstempels zijn gewoon te leuk. Je kunt ze allemaal hier vinden.

De die-cut felt ribbons zijn uitgebreidt met deze schattige vogelswirl. De die-cut ribbon is ongeveer 30 cm. lang en ze zijn per 3 stuks verpakt.
De cuttlebug- en cricut machines, materialen en stansen hebben een eigen kopje gekregen. Je kunt ze vanaf nu vinden onder het kopje 'stansen en toebehoren'. Klik daar naar keuze op 'cuttlebug' of 'cricut'.

1 opmerking:

Anja (scrappie) zei

Oooohhh mjummie Marianne kan bijna niet wachten op het youth papier. En al die andere dingen zijn ook niet te versmaden.