maandag 20 oktober 2008

Scrap!

Scrap!magazine heeft sinds kort een geheel vernieuwde website en nu is er ook een artikeltje over mijn webwinkel geschreven. Daar ben ik natuurlijk wel heel trots op, vooral wat er in het berichtje staat :-)
Wil je het artikeltje zien, kijk dan even hier maar onbescheiden als ik ben *bloos* zet ik het hieronder ook even neer:

MadebyMaly webshop

Written by Administrator, on 20-10-2008 12:38

Marianne van de Klok runt vanuit Sint-Oedenrode een hele fijne en erg goed gevulde online scrapwinkel met de interessante naam MadebyMaly. Lees hier alles over de geschiedenis van die naam, de winkel en meer!

Marianne's winkel loopt over van de producten, ze heeft alles van lijm tot papier en embellishments tot workshop pakketten en als je een bestelling plaatst vanaf €45,- dan berekent ze geen verzendkosten. Tot en met 25 november heeft ze het My Mind's Eye papier in de aanbieding en er is sowieso altijd een opruiming te vinden in haar online winkel.

Naast de verkoop van producten, laat Marianne ook voorbeelden zien van wat je kunt doen met die producten. Heel leuk is het om een kijkje te nemen in de gallerij en op de blog. Marianne verzorgt verder workshops en crops maar ook vrijgezellenfeestjes en kinderfeestjes om lekker samen te scrappen.

En nu die naam... Dat is een samenvoeging van twee, eigenlijk best logische, namen die belangrijk zijn voor Marianne. Haar broertje noemde haar vroeger altijd Malie en haar eigen dochter heet Lynn. Malie + Lynn maakte Maly!


Last update: 20-10-2008 12:38

Published in : Scrapbook Nieuws, Inspiratie

Nou daar wordt je toch heel blij van...ik in ieder geval wel!

6 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Geweldig! Een zeer terechte publicatie! Je hebt het helemaal zelf verdiend!
Je weet met jouw assortiment wat de mensen willen (en als het er niet is, bestel je het op speciaal verzoek), je heb een geweldige service en maar boven alles je heb hart voor jouw zaak en een warme belangstelling voor de mensen!!! En je weblog is altijd up-to-date.

Mireille Gaspersz zei

Ik sluit me helemaal aan bij de woorden van Odetta, Marianne!! Super, deze verdiende reclame op de site van Scrap!

Groetjes,
Mireille

Vera zei

Ik sluit mij er ook volledig bij de vorige berichtjes aan, goede service, leuk contact,en je kunt altijd wat laten bestellen als het er niet is, en snelle levering.
SUPER gewoon !!!!

Romy zei

Gefeliciteerd met je berichtje! Het klopt helemaal; je winkel is fantastisch, je blog ook, en je service idemdito.

anja zei

Kan me er alleen maar bij aansluiten en terecht verdiend je service is fantastisch je blog ook je scrapwerk iden dito en je hebt een geweldige designteam, ahum.;-))

elske zei

Hey wat superleuk zeg zo'n berichtje...Gefeliciteerd!!!