zondag 5 oktober 2008

Update workshop/magazijnruimte

Ik ben nog steeds niet helemaal fit, maar ja...het magazijngedeelte moet deze week echt af...dus ook vandaag zijn we hard aan het werk. We hebben nu 3kwart van alle spullen overgehuisd. Morgen gaan we Ikea weer een bezoekje brengen voor nog een nieuwe stellingkast en dan ga ik binnenkort nog een heleboel scrapbakken ophalen en we moeten nog een paar smalle kasten maken voor alle verf, embossingpoeder, inkten enz enz. Nog genoeg te doen dus. Alleen...als we klaar zijn is de ruimte al bijna vol! Hoe heb ik dat toch al die tijd gedaan (eh...scrapkasten in de kamer, brievenbusdozen en pizzadozen opgestapeld in de hal, de overloop en een slaapkamer ingepikt haha). Ik ben blij dat ik straks alles mooi uitgestald heb staan en vind het dan heel erg leuk als jullie eens komen snuffelen! De koffie/thee staan klaar...vanaf 31 oktober zijn jullie (op afspraak) welkom. Ik heb er heel veel zin in.Hier een paar ontzettend slechte foto's van het magazijn zoals hij nu is. Het weer is veel te donker en slecht en met de flits werd het helemaal niets. Awel, jullie zien wel zo ongeveer hoe het gaat worden.
foto 1: een paar scrapkasten
foto 2: en dit zijn nog niet eens alle thickers!
Foto 3: Een klein stukje bloemenwand
Foto 4: Hij is lekker scheef genomen zie ik nu haha. De linkerwand komt nog helemaal vol met scrapbakken en de achterwand aan de rechterkant komt nog vol met planken. Voor de stellingkast komt nog een smalle kast voor alle verf, inkt, embossingpoeder enz.
Foto 5: een doorkijkje naar de workshopruimte waar nog veel aan moet gebeuren. De spullen op de grond (en nog in een paar dozen) moeten allemaal nog een plekje vinden maar dat komt wel goed.

9 opmerkingen:

elske zei

OOOOOOOOHW Wauw dat ziet er even goed uit zeg!!!!! Jammer dat je zover weg zit want wil graag eens even komen snuffelen bij je hahahahahhahahaha maar wie weet krijg ik ronald weer eens zo gek

Veronica zei

Ohooooh wat mag ik van geluk spreken dat ik "om de hoek" woon. Ik kom zeker langs om eens te snuffelen. Moet eerlijk bekennen dat ik dat veel fijner vind als online bestellen... Oeh ik kan niet wachten.. Is it 31th of october yet?? Haha :) Ziet er te gek uit!

Romy zei

Dat ziet er echt prachtig uit! Helaas woon ook ik te ver weg, maar wie weet als ik eens in de buurt kom. Verkoop je al die thickers ook online? Ik heb gisteren de zwarte foam thickers bij onze scrapbookwinkel (Hand(ig) werk) gekocht, maar verder dan zwarte en witte van foam kwamen ze niet, terwijl ik juist zo graag eens andere zou proberen.

Anja (scrappie) zei

Oohhh wauw Marianne dat ziet er helemaal te gek uit zeg en die thickers wow wanneer is het 31 oktober het word tijd voor een bezoekje zie ik wel maar dan wel met een goed gevulde portemonee en heel veel succes met de laatste loodjes het gaat echt mooi worden.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wauw, het wordt nu toch wel heel erg echt! Wanneer ik dit zie, wordt net een kind in een snoepjeswinkel.
Veel succes verder met het inrichten!

Tamara zei

ow wat gaaf allemaal!! mooi ingericht en zo kan je natuurlijk ook alles veel makkelijker voor jezelf vinden.. groetjes Tamara

Hetty zei

Wauw dat ziet er gaaf uit. Ik kom zeker een keer kijken dan!

gr Hetty

Anoniem zei

Wow, Marianne!!! Dat ziet er al geweldig uit allemaal! Zo jammer dat we niet, zoals Veronica, "om de hoek wonen"...

Groetjes,
Mireille

femmoltje zei

Heyhey

Super geworden Marianne.
kom zeker eens kijken en een workshopje volgen.
Eindelijk eens workshops in de buurt.
En net als Veronica vind ik het fijn om te snuffelen

Groetjes Femke