woensdag 11 februari 2009

Jaaroverzicht week 6


Ik had de weekopdracht eigenlijk al af, toen ik erachter kwam dat ik alles op zijn kop had opgeplakt (aan de achterzijde van het papier zit nl. weekopdracht nummer 5). Lekker handig. Gelukkig had ik alles met niet zo'n geweldige lijm opgeplakt en kon ik het weer loskrijgen. De tekst had ik in de eerste versie ook geschreven, maar heb ik nu op een transparant geprint.
Omdat er nu 2 verflagen op het cardstock zitten komen de kleuren iets minder mooi uit, maar ach...je kunt niet alles hebben toch? Hoe je deze achtergronden maakt kun je leren tijdens de 'verf en glitterworkshop' van 3 maart as. (of als je met 4 of meer personen bent op een datum na afspraak). Als je deze techniek beheerst kun je er zelf je eigen draai aangeven en zijn er zoveel mogelijkheden. Ik ben er nog lang niet mee uitgespeeld. Het papier is weer de 'paperielijn' van Making Memories, waar ik het hele album mee maak. Deze zijn beinkt met versafine vintage inkt. De letters zijn foam thickers. Als je op de afbeelding klikt kun je de tekst lezen. Ik kijk nu al uit naar donderdag, dan komt de nieuwe opdracht op het SA-forum te staan.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

super pagina,en niet meer fout plakken hoor hahaha.
groetjes Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heel erg mooi! Schitterende tekst!

En enthousiaste scrapfouten maken wij allemaal. Soms leidt het ook tot iets nieuws.

Zoals T!m Holtz zou zeggen: Embrace imperfection!

Tamara zei

vind hem prachtig!! mooie kleuren en prachtige foto.. xx Tamara

L4a zei

Mooi, vooral die foto!!!!!

Romy zei

Hij is prachtig geworden! En wat een mooie foto.

Foutjes maken heb ik ook een handje van, maar vaak ga ik dan juist kritischer naar mijn werk kijken en wordt het er alleen maar mooier op:)