dinsdag 24 februari 2009

Jaaroverzicht week 7


Dit is week 7 van het jaaroverzicht dat ik maak. De opdrachten krijg ik via het SA-forum en ieder geeft daar zijn eigen invulling aan. Deze keer was het dus...what's on the menu. Ik vond het niet zo interessant om ons weekmenu op te schrijven maar ik vind het wel leuk om op te schrijven wat ik van eten vind en waar ik mijn inspiratie voor nieuwe recepten vandaan haal. Als je op de foto klikt kun je de journaling beter lezen. Het papier is van Making Memories, uit de paperie lijn. De journaling heb ik geprint op transparant, de ondergrond is geverfd, de kleine allerhandes heb ik van internet en uitgeprint op fotopapier. De stippeltjes zijn verschillende kleuren stickles. Ik heb week 8 ook al af maar zag zojuist dat ik daar nog geen foto van gemaakt heb.

3 opmerkingen:

Romy zei

Wat een leuk onderwerp! En hij is weer prachtig geworden. Erg mooi wat je allemaal weer met verf hebt gedaan. Ik vind koken ook erg leuk en vooral aparte dingen, die ik eens op internet heb gelezen. En wij zijn hier juist dol op rijstepap;)

Marlieke zei

Heeee, wat leuk zeg! Mooi mooi mooi. Ik vind het ook helemaal geweldig om nieuwe recepten te maken, vooral toetjes en bakgerechten vind ik leuk, maar ook pasta's. Misschien ook wel een ideetje voor een van mijn lay-outs (voor over heel lange tijd, als al mijn andere ideeen uitgevoerd zijn, haha). Allen visrecepten; liever niet...

sam zei

ziet er goed uit! leuk onderwerp ook!