zondag 15 februari 2009

pippi is cool

Dit is de eerste lay-out met het nieuwe my minds eye papier. Ik werk normaal niet in het weekend, maar kon het niet laten om met het nieuwe papier aan de gang te gaan (en dan heet het 'hobby-en' toch?)

Werkwijze: de ondergrond is een vel kraft cardstock. Ik heb een sheer delight vel als mal gebruikt voor de scallopped rand. Dit sheer delight vel heb ik op het cardstock gelegd en met potlood omtrokken. Daarna heb ik het uitgeknipt. Hierna heb ik een vel Grow-checking out aan de onderzijde gescheurd en aan de bovenzijde met de edge distresser bewerkt en dit op het kraft cardstock geplakt. De golfjes heb ik ook hier uitgeknipt en alle randen zijn beinkt met turquoize inkt. Daarna heb ik alle randen bewerkt met de edge distresser. De achterzijde van het vel grow-little blossom heb ik gebruikt als mat voor de foto. Ook de kleine foto's heb ik hierop gemat, een heel klein randje. De randen heb ik beinkt met oranje inkt. Ik heb 2 strookjes grow-little blossom door de threading water pons gehaald en beinkt. Eentje heb ik rechtsboven het geruite papier geplakt en eentje rechtsonder de rechthoekige kleine foto (is bijna niet meer te zien). Uit het vel grow-fresh flowers heb ik bloemen, takken en blaadjes geknipt. Deze heb ik aan de rechter- en aan de onderzijde van de foto bij elkaar gelegd en opgeplakt. Op elke bloem heb ik een knoopje (autumn leaves-going places) geplakt. Je zou onder het hartje nog uitgeponste 'meeldraadjes' kunnen bevestigen die je met de mcgill pons 'starburst' kunt maken. De witte letters bovenaan de pagina zijn witte glitterthickers. Ik had geen 'i's meer dus heb ik uitroeptekens op zijn kop gebruikt. De 'oo's van het woord cool zijn twee nullen (de o's waren ook op). De randen van de letters heb ik omlijnd met een zwarte pen.
De letters aan de onderkant van de pagina (but o gosh it was steaming hot) zijn tiny alpha's van Making Memories.

7 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Uiteraard is Pippi cool. En Pippi is nu nog cooler met deze frisse en vrolijke kleuren!
Wederom weer een schitterende lay-out, Marianne.

Marlieke zei

Ik ben onder de indruk Marianne. Erg leuk geworden!

Groetjes, Marlieke

Marianne zei

Ik vind hem prachtig naamgenootje!
Wat een gave nieuwe papierlijn is dit zeg!

ScrapEnjoy zei

Schattig lootje en lekker stoer voor een meisje.
Wat is het papier weer om van te smullen.

groetjes Lilian

Romy zei

Pippi is supercool! Ik werd vroeger altijd Pippi genoemd met mijn rode haar, en dat is natuurlijk een hele eer:)

Je lay-out is prachtig geworden! Zo'n leuke vorm ook met die gebobbelde randen. En die mooie felle kleurtjes en bloemen staan er erg mooi bij.

Anoniem zei

Stoere lo,niks mis met pippi.Al die dames maar de haar ....rood verven.
Ze zijn gewoon jaloers.De nieuwe papier lijn vind super.
groetjes Lean

Anja (scrappie) zei

Prachtig Marianne ik ben heel benieuwd naar dit papier vind het heel erg mooi.