zondag 5 juli 2009

good times

Dit is toch wel één van mijn favoriete foto's van mijn zoontje toen hij nog klein was (niet dat hij nu al groot is, maar je snapt het wel haha). De foto zelf is niets speciaals, maar hij tuitte altijd zijn lippen op een hele speciale en schattige manier en als ik deze foto terug zie denk ik daar weer aan. Deze lay-out is gemaakt op een transparant van Fancy pants. Ik houd van transparanten, ik houd van dat doorschijnende. Ik heb er even een wit vel achter gelegd zodat ik alles goed kon fotograferen maar hij hangt nu zonder wit vel aan de muur in mijn atelier.

Als ondergrond heb ik dus een transparant van Fancy Pants gebruikt. Achter de transparant heb ik 2 rechthoeken geplakt. Deze zijn gemaakt van het nieuwe october afternoon papier 'cherry hill - egg basket'. Ik heb de voor- en achterkant gebruikt en ze bewerkt met een edge distresser. Ik kijk nooit naar 'jongens-' en/of 'meisjeskleuren'. Ik kijk gewoon of ik de kleuren mooi bij de foto vind passen en ik vind dat vogeltjes ook heel erg goed op een jongens-peuter-layout kunnen (leuk woord voor scrabble haha). De foto heb ik aan de voorkant van het transparant bevestigd. De titel 'good times' heb ik gekregen van Odetta, de titel 'adorable' is gemaakt van vilten thickers. Ik had geen e meer en daarom heb ik de drie gebruikt door hem op zijn kop te bevestigen. Je zou ook een M op de zijkant kunnen gebruiken. Op de titel 'good times' heb ik nog 2 uitgeknipte vogeltjes (cherry hill - egg basket) geplakt. De bloemen aan de rechterzijde staan al op het transparant. Ik heb aan de linkerzijde zelf bloemen gemaakt door uit de losse hand cirkels te knippen uit october afternoon 'cherry hill' papier en hillary cardstock. Ik heb ze beinkt met limekleurige colorbox inkt.

De steeltjes van deze bloemen zijn geschreven met de zwarte identi-pen en vormt zo de journaling. Met rode puffypaint heb ik rondjes gestippeld. Soms komt er eerst wat waterig spul uit het flesje. Dan kun je het beste even wat op een afvalstukje papier knijpen tot de samenstelling van de puffy paint goed is. Dat is al heel snel gelukkig. Als er al wat meer uit het flesje is kun je het flesje voor gebruik even goed schudden.

7 opmerkingen:

Marlieke zei

jaja hij is weer mooi. En de vogeltjes passen inderdaad prima op deze LO Niets mis mee!

marjan zei

Super!!
Prachtig op de transparant,mooie kleuren en mooi papier..maar ik vind vooral je bloemen gaaf gedaan,dat je die uit de transparant terug laat komen in papier en de journaling als steeltjes...die ga ik zeker onthouden;)

Lean zei

heel mooi geworden en zeker mooi van kleur en de bloemen zo met tekst gaaf hoor.
gr,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Oh zo schattig, maar niet te zoet, en wat een lieve foto!!!

Mireille Gaspersz zei

Wat een ontzettend lieve LO en foto!!

Groetjes,
Mireille

sam zei

super leuke lo! groetjes sam

Romy zei

Heel erg schattig. Superlieve foto ook. Scrappen op transparant geeft vaak zo'n mooi effect.