vrijdag 3 juli 2009

Bubbles, gemaakt door Designlid Anja Curvers

Als je kraft cardstock als ondergrond neemt spatten de kleuren echt van je lay-out af. Dat laat Anja ons hier zien en met dit mooie weer krijg ik zo ook helemaal zin om in het (zwem)bad te duiken. Dit is haar werkbeschrijving:
Neem als basis een kraft cardstock. Snij een rechthoek uit het october afternoon ducks in a row peek-a-boo maar dan de achterzijde. Plaat hierop een kleinere rechthoek uit het papier october afternoon ducks in a row pat a cake, de linkerkant van deze strook papier is met een borderpons van fiskars geponst. Uit beide vellen papier uit de losse hand rondjes gesneden evenals uit het october afternoon cherry hill tea towel de achterkant. Deze even bevochtigd en vervolgens gefrommeld en weer uitgevouwen. Vorm hiervan twee bloemen en plak het geheel op met in het hart een knoopje. Misschien op de foto niet zo goed te zien maar ik heb er "draadjes" kraft cardstock tussen verwerkt. Hiervoor heb ik met een scherp mesje een millimeter cardstock gesneden dit krult dan vanzelf.
Nog een pijl uit het peek-a-boo papier gesneden en met foamtape opgeplakt.
Hier en daar wat bubbles gestempeld met zwarte inkt en swirls onder de bloemen.
Aan de linkerkant een ducks in a row wild card opgeplakt. Alles tenslotte geaccentueerd met een zwarte pen.
Voor de tekst letterstickers gebruikt en thickers.

6 opmerkingen:

sam zei

geweldig gave layout!!!

Romy zei

Wat mooi weer zeg. De kleuren knallen inderdaad echt van de achtergrond af. Kraft cardstock is ook zo fijn om mee te werken.

Unknown zei

Mooi geworden echt goed gekozen splash kleuren.
gr,Lean

Odetta zei

Wat een vrolijke lay-out met foto's die zeer herkenbaar zijn voor iedereen! Geweldig gedaan!

Marlieke zei

ow wat mooi! perfect gekozen combi's!

Mireille Gaspersz zei

Heel erg mooi, Anja!!