vrijdag 17 juli 2009

kraamkadootje en kaart, gemaakt door Designlid Anja Curvers

O smelten jullie ook niet bij het zien van deze foto's? Ik zou bijna willen dat ik zwanger was...wel goed lezen he...bijna! Ik ben volmaakt tevreden met mijn twee geweldige kids. Anja heeft van een leeg Prima Marketing doosje dit prachtige kadootje gemaakt en er ook nog en bijpassende kaart bijgemaakt... dit is haar werkbeschrijving:
Ik heb voor dit kraamkadootje een doosje gebruikt waar normaal prima marketing flowers in zitten. Ik heb de onder en bovenkant beplakt met october afternoon two ducks in a row papier en het middenstuk eveneens versierd met het papier. Je kunt het deksel eraf halen en er dan sokjes of een slabbertje indoen.

Van onder naar boven. Begin met een strook two ducks in a row lullaby en hieroverheen een strook ducks in a row pat a cake welke ik voorzien heb van een geschulpte rand en met een gaatjestang gaatjes geponst.
Vervolgens met een nestabilitie een rondje uit het ducks in a row papier gestanst en hierop van wit bazill papier een rondje geplakt welk ik eerst door de cuttlebug heb gehaald met de swiss dots embossingplaat. De tekst another ducky in the row is gemaakt met de computer.
Vervolgens een smal strookje van het donkerblauwe peek-a-boo voorzien van een randje met de fiskars pons apron lace en hierover een strook van het splish splash papier. Dan weer een smalle strook donkerblauw peek-a-boo. Een geel/wit gingham lintje om het geheel geknoopt en voorzien van een gele knoop met een wit borduurdraadje.
Met behulp van een vlinderstans twee vlindertjes gestanst uit donkerblauw peek-a-boo en opgeplakt met foam tape.
Eindig met een strook ducks in a row lullaby. Hierop heb ik girl geplakt met foam tape uitgeknipt uit het lullaby papier.
Bovenop de deksel een stukje lint verwerkt om het doosje te openen en een stuk pat a cake opgeplakt. Van hele dunne strookjes restpapier lintjes gevormd door de strookjes om een sateprikker te draaien en deze opgeplakt. Een klein badeendje als versiering aangebracht.


Kaartje

De basis is een transparant. Aan de binnenzijde een stuk lullaby geplakt. Aan de zijkanten een strook pat a cake geplakt welke ik eerst van een randje heb voorzien m.b.v een borderpons. Met een nestabilitie een rondje uit wit cardstock gestanst en door de cuttlebug embossingfolder swiss dots gehaald. Hierop een rondje uit het lullaby papier geplakt. Uit het splish splash papier een drietal eendjes geknipt en met foam tape aangebracht. Weer een vlinder uitgestanst uit het donkerblauwe peek-a-boo papier en met foam tape aangebracht. Eindig met een stukje geel/wit gingham lint en een geel knoopje met wit borduurgaren. Op het rondje nog strasssteentjes aangebracht en de tekst is met een rub-on en letterstickers gemaakt.

5 opmerkingen:

Cora zei

zoooo SCHATTIG!!! helemaal geweldig!!!

Romy zei

Net als jij, ben ik helemaal weg van het kadootje en het kaartje. Zo schattig!!

Unknown zei

Jaja ik heb het goed gelezen hahaha het kadootje is gaaf geworden ik vind de eendjes ook zo lief.
gr,Lean

Odetta zei

Wat geweldig om zo'n schattig kraamcadeautje te maken, des te leuker voor de gelukkige ontvanger!
Heel lief!!!

Mireille Gaspersz zei

O, wat een schattig cadeautje! Super gedaan!!

Groetjes,
Mireille