donderdag 2 juli 2009

ik ben vier

Oeps, de kleuren zijn niet helemaal goed, het cardstock is wit...maar dat mag de pret niet drukken toch?
De ondergrond is dus een vel wit cardstock. Daarbovenop heb ik een vel ´october afternoon-ducks in a row- pat a cake´ gebruikt. De vorm heb ik als volgt gemaakt. Uit het vel ´spring fling-die cut shapes´ van Pink Paisley heb ik de groene vorm uitgedrukt (deze zie je ook terug op de lay-out want het groen en rood op dit vel past er prachtig bij). Deze heb ik overgetrokken op het dessinvel, beinkt met rozerode inkt en opgeplakt. Hierop heb ik dus de orginele diecut opgeplakt (de groene vorm). Ook deze heb ik bewerkt met inkt. Hierop heb ik de foto verwerkt. Linksonder heb ik een aantal die-cuts van het springfling die cuts shapes vel gebruikt, nl. de ronde vorm, de blauwgroene pijl en de rode vorm met het vogeltje erin. Een andere vorm van dit vel heb ik gebruikt om het vel ´ducks in a row-lullaby´ uit te knippen. Ook dit heb ik beinkt en daarop heb ik de journaling geschreven. Het kaartje met daarop de kalender is van Jenni Bowlin en kun je hier vinden. De kersjes zijn uitgeknipt uit het dessinpapier ´october afternoon - cherry hill-tea towel. Ook de vogeltjes zijn uitgeknipt uit papier uit deze lijn, nl. ´egg basket´. De titel is gemaakt met de heidi swapp invisibles gridmark. Deze zijn ingekleurd met rode inkt. De stipjes op de hoeken zijn gemaakt met rode puffy paint.

6 opmerkingen:

Romy zei

Oh, wat een gave layout! Zo schattig zoals Luc op de foto staat. Ik vind de accoladevormige randen ook supermooi. Net als alle details in vrolijke kleurtjes.

Unknown zei

O wat een droppie[laat het Luc maar niet lezen].Heel mooi geworden en het papier is ook om te.......
gr,Lean daggg droppie[hihi moest even].

Odetta zei

Wat een vrolijke, en schattige lay-out. De journal is zeer vertederend, precies zoals echte mama's kunnen zijn!

Marlieke zei

Och...wat een lieve LO. Ik vind alles weer helemaal goed bij elkaar passen; foto, papier, letters, vormen; de hele sfeer klopt gewoon. Mooi gedaan hoor!

marjan zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mireille Gaspersz zei

O, wat een schatje... zowel de foto als de LO!! Erg mooi, Marianne!!

Groetjes,
Mireille