woensdag 1 juli 2009

Moe maar voldaan...

Vanochtend gaf ik een workshop aan beginnende scrappers. Dat was reuze gezellig en iedereen was erg enthousiast. Deze workshop duurde 2 1/2 uur en dat vonden de deelneemsters veel en veel te kort. Ik heb deze workshop meteen aangepast en volgende keer duurt hij 3 uur :-)
Daarna was het opruimen, even met de kids spelen, eten en daarna was het alweer tijd voor de eerste crop...en o wat was het leuk en gezellig. We hebben niet allemaal even veel gescrapt (ik heb 2 velletjes op elkaar gelijmd en één poppetje gestempeld haha) maar dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen was enthousiast en vroegen al naar een volgende keer...en die gaat er zeker komen. Binnenkort plaats ik de nieuwe workshop en crop agenda maar als je met 3 of meer personen bent kunnen we ook in overleg een workshop en tijd afspreken. Ik heb zojuist snel nog wat opgeruimd en duik nu snel mijn bedje in...morgen ga ik weer hard aan de slag voor de webwinkel want daar ben ik vandaag door alle werkzaamheden echt niet aan toegekomen helaas...maar ja, een dag heeft toch echt niet meer dan 24 uur.

4 opmerkingen:

Odetta zei

Heel erg leuk voor je dat de crop zo geslaagd is. Soms is het meer beppen dan scrappen. Of het lukt niet bij iedereen (= soms erg besmettelijk). Het gaat erom dat je het met elkaar gezellig hebt!!!

Unknown zei

OOO het klinkt allemaal zo leuk ....ik ga verhuizen hihi.
gr,Lean

Romy zei

Dat klinkt als een drukke, maar heel geslaagde dag. Fijn dat jullie het allemaal naar je zin hebben gehad. En soms moet je het scrappen daarbij maar een beetje achterwege laten, hihi.

Marlieke zei

Dat klinkt weer heel leuk allemaal! Gezellig hoor! Je hebt het er maar druk mee, maar als je er een voldaan gevoel aan overhoudt is het goed, toch?!