donderdag 16 juli 2009

my favorite vacation, gemaakt door Designlid Anja Curvers

Anja zit volgens mij zelden inspiratie (ze heeft ooit vertelt dat ze haar inspiratie vindt tijdens het strijken...misschien een idee voor degenen die af en toe zonder scrapmojo zitten, zoals ik :-))
Door het blauw in de foto's vallen de foto's goed op tegen de achtergrond. Toch komen het oranje ook weer terug in de foto's.
Dit is Anja's werkbeschrijving: Ondergrond is weer een vel kraft cardstock
Van boven naar onder eerst een stuk ticket to ride traveler de oranje achterkant, dan een strook van de gestreepte orange bloom traveler, dan een strookje van de achterzijde van het compass rose traveler welke ik weer voorzien heb van een scalopp randje.Een stuk van het groene ticket to ride traveler en eindigen met een strook oranje compass rose traveler.
Ook hier weer bloemen uitgeknipt uit het orange bloom papier. Twee pijltjes uitgeknipt uit de oranje achterkant van het ticket to ride papier en deze gemat op de achterkant van het compass rose traveler.
Een fotohoekje geknipt uit het groene ticket to ride. Twee journaling kaartjes uit het journaling tablet gebruikt en hierop tekst geprint met de computer.
Een sticker en rub-on uit deze serie gebruikt.

4 opmerkingen:

Romy zei

Wat een mooie layout heeft ze weer gemaakt! En inderdaad, volgens mij zit zij nooit zonder inspiratie:)

Unknown zei

Mooi geworden en heeeeeeeeeel mooi papier past perfect!!!!
gr,Lean

Marlieke zei

Errug mooi!

Mireille Gaspersz zei

Heel erg mooi! Gaaf papier, hè?

Groetjes,
Mireille