zaterdag 11 juli 2009

Michael Jackson

Tijdens mijn pubertijd en eigenlijk de gehele tienertijd was ik een enorme fan van zijn muziek...hij heeft me, samen met Prince echt de toch wel trubbelige pubertijd doorgesleep. Ik kan muziek echt doorleven, voel het dan ook echt. Lynn heeft dat ook, als mijn voormalige collega vroeger op het kinderdagverblijf bepaalde liedjes speelde zat zij met tranen in haar ogen te luisteren, zo mooi vond ze dat...mijn andere collega speelde vaak een liedje van de dvd 'de sneeuwman' en ook daarbij zaten we allebei in tranen...gewoon omdat we het zo mooi vonden. Sommige mensen vinden het overdreven maar ik ben blij dat wij deze 'gave' hebben...het maakt ons leven rijker omdat we zo intens kunnen genieten van muziek...hopelijk verliezen we het nooit.


Maar om even op de lay-out terug te komen...Michael Jacksons muziek was dus vooral in mijn tienertijd erg belangrijk en ook al volgde ik hem de laatste jaren niet meer, toch schrok ik van het bericht dat hij overleden was...vooral voor zijn kinderen die nu geen vader meer hebben.
Ik wilde toch iets met mijn gedachten doen en heb deze op papier gezet.

9 opmerkingen:

Romy zei

Schitterend zeg. Heel stijlvol. Ikzelf heb niet heel veel met zijn muziek gehad (komt denk ik ook doordat 'zijn periode' voor mijn geboorte was), maar ik vind het wel erg jammer dat hij is overleden. Hij heeft veel voor de popmuziek betekend.

Marlieke zei

Mooi gedaan en moi beschreven hoor.

Unknown zei

Mooi je lay-out wij hebben toevalig net de clip thriller op staan op de andere computer.Want ook met de clips was hij een van de eerst...GAAF HE.Ook mijn pub tijd was Michael en Prince en al snel Madonna.
groetjes en een thrillerig weekend,Lean

Astrid Zwaan zei

Whow.....wat een schitterd eerbetoon aan de "King of Pop" "de beste entertainer van de wereld"
Ik heb veel met zijn muziek, met name zijn begin periode als Jackson5 en zijn eindperiode, You are not Alone, Heal the world etc etc.
Ik heb er zelfs over nagedacht om naar Londen te gaan, misschien ga ik dit als nog doen want zover ik weet gaan deze concerten gewoon door.

Nu zit ik gewoon weer over MJ te praten terwijl ik reageer op jou layout....

Ik vind het tegek Marianne, mooie foto, zeer pakkend verhaal....

Astrid.

ScrapEnjoy zei

Wow, super van je meis, zo kan je ook goed je gevoelens uiten.
Vind het schitterend dat je dit gedaan hebt, zo kan je het een plaatsje geven.
Is niet gek hoor, geniet nog maar lekker van zijn muziek.

groetjes Lilian

Karin zei

Super geworden, erg mooi beschreven! Helemaal top!

Marsha zei

wat een supermooie lo ! ik luister nu ook weer veel naar zijn muziek en er zitten echt supermooie nummers tussen waar ik inderdaad soms ook wel een traantje voor moet wegpinken ...

jammer dat de journaling niet op je blog staat, als je de foto groter klikt kan je dat toch net niet lezen ...

groetjes Marsha

Odetta zei

Erg mooi gemaakt. Zelf had ik niet zo veel met Michael Jackson. Hij had maar een tragisch leven. De plaat Thriller was vroeger ook niet te vinden in mijn ouderlijke woning. Ik was toen meer fan van o.a. Queen, Britse pop en Lionel Richy. Maar ik kan je wel heel goed begrijpen. Het overlijden van Freddy Mercury heeft mij toen zeer geraakt. Door mijn 2 broers ben ik met zijn muziek opgegroeid. Ik vond en vind hem nog steeds de beste zanger en entertainer van de hele wereld. Hij was altijd zeer vernieuwend.

Marjolijn van Elsberg zei

Of ik mijn soulmate tegenkom, Ook ik was weg van de muziek van Michael J. en Prince, De sneeuwman waar je het over hebt roert mij en vooral mijn jongste dochter altijd weer tot tranen. Ik weet precies welke je bedoelt, tenminste ik neem aan van de tekenfilm.Ook ik beleef muziek heel intens en heb menig keer een concert huilend van ontroering verlaten. Blij te merken dat ik niet de enige ben.
En je hebt een prachtig eerbetoon over Michael gemaakt.