vrijdag 8 januari 2010

Mijn scrapvoornemens voor dit jaar

Ik zit altijd vol plannen...dat is echt een afwijking want ik kan er soms moe van worden...zoveel plannen en voordat ik ze uitgevoerd heb heb ik alweer nieuwe plannen. Maar ik ken meer mensen die deze afwijking hebben dus af en toe spreken we elkaar moed in haha. Dan zeggen we tegen elkaar dat we onze plannen echt niet allemaal uit hoeven te voeren, het bedenken alleen is ook al leuk!

Ik zit alweer vol scrapideetjes voor dit jaar...ik ben benieuwd of ik ze allemaal uit ga voeren. Waarschijnlijk niet haha.

* Vorig jaar was er op het SA-forum een Jaaroverzicht 2009 waar ik heel enthousiast aan begonnen ben. Elke week kreeg je een woord en daar maakte je dan een pagina mee. Ik ben tot week 8 gekomen, toen kreeg ik het te druk maar ik wil dit nu weer doorzetten, de woorden zijn nog op het sa forum te vinden en ik vind het toch wel heel leuk om het album af te maken, dan wordt het gewoon een jaaroverzicht 2009-2010. Hier kun je de pagina's zien die ik al gemaakt heb:
week 8, week 7, week 6, week 5, week 4, week 3.
* Ik heb vandaag een lamineerapparaat (bij de Aldi) gekocht. Ik wilde al heel lang een receptenalbum met mijn favoriete recepten gaan maken...ik vergeet namelijk altijd wat ik lekker vind en ik heb een boekje vol inspiratie nodig :-)
* Ik ben voor zowel Lynn als Luc een nieuw scrapalbum begonnen. Ik kan nu (eindelijk) weer foto's uitprinten en wil in dit album echt elke week een lay-out maken waarbij de journaling centraal staat. De foto's zijn ook belangrijk, maar ik wil op elke lay-out een journaling plaatsen.
* Ik heb stapels knipsels met inspiratie. Ik wil daar toch eens vaker echt ideetjes van gaan uitvoeren...vaak als ik door deze knipsels blader begint het te borrelen en krijg ik heel veel nieuwe plannen maar de tijd ontbreekt vaak om er echt iets mee te doen...hopelijk dit jaar!

Dat zijn mijn grotere scrapplannen voor mezelf voor dit jaar...en dan heb ik ook nog een heleboel ideetjes mbt. verschillende techniekjes, kaarten, andere lay-outs enz. Het is maar goed dat ik scrapverslaafd ben haha.

Dit jaar heb ik trouwens maar één goed voornemen gemaakt...veel tijd blijven vrijmaken om te scrappen. Ik scrap minimaal 8 uur in de week, voor mezelf en voor de webwinkel en ik word er altijd heerlijk relaxed van. Het is echte 'me-time', tijd voor mezelf.

Maken jullie ook altijd scrapplannen voor het begin van het jaar en voeren jullie deze ook echt uit?

4 opmerkingen:

Dora zei

Ja dat ken ik maar al te goed, ik bruis van de ideeen en dan maak ik een kaart en niet meer dan dat, er ligt van alles klaar om mee aan de slag te gaan...we gaan gewoon weer een kaar van alles proberen, veel succes met de projecten!

Cora zei

tju hallo zeg nou ben blij dat het voor een heel jaar is!! haha... dus je hebt nog effe dan... ben zeer benieuwd!! enne dat receptenboek lamineren das toch een super tip... ik heb ook een berg losse blaadjes liggen met recepten en daar wilde ik een boek van maken maar in de keuken staan met een gescraptvelletje papier??? wordt zo vies he...

Romy zei

Dat klinkt als hele goede ideeën voor het nieuwe jaar:) Ook ik heb vaak te weinig tijd om al mijn ideetjes uit te werken. Een echt voornemen heb ik niet. Ik wil wel binnenkort wat gaan doen met mooie vintage papiertjes.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik heb ook nog genoeg plannen voor dit jaar. Ik hoop eigenlijk dit jaar weer wat meer te gaan stempelen (alhoewel ik het scrappen ook weer voor mezelf heb herontdekt), minimaal 1 art journal te maken en 1 mini-album gemaakt van stofstalen. Maar ik probeer mezelf niet meer zo'n deadline op te leggen. Het komt zoals het komt en vaak komen er ook nog onverwachte ideetjes tussendoor. Als je maar plezier en ontspanning aan je hobby beleeft.